Tooske Ragas kookt voor haar familie

Filters

14 August 2019
Kookboek voor drukke gezinnen
Tooske Ragas kookt voor haar familie

Het is in ieder huis een terugkerende vraag: hoe zet je, in de hectiek van een druk gezin met uitpuilende agenda’s, elke dag weer iets lekkers, snels en gezonds op tafel? Vaak grijp je dan terug op die paar gemakkelijke ‘succes verzekerd’-gerechten, waarvan je weet dat ze in de smaak vallen.

Huize Ragas

Tooske Ragas weet dit als geen ander. In huize Ragas is het met vier kinderen en twee drukbezette ouders vaak een vrolijke bende. Zoonlief van 17 bunkert sinds kort voor drie, de jongste van 9 vraagt elke dag om aardappels, en terwijl de ene dochter pas later thuiskomt vanwege hockey vraagt de ander juist of haar vriendinnen mogen blijven eten.
 
Gelukkig houdt Tooske erg van koken en heeft zij inmiddels een indrukwekkende hoeveelheid gezonde, snelle en lekkere recepten verzameld. In Appeltje, eitje! bundelt zij niet alleen haar eigen succesnummers, maar ook de altijd-goed-recepten van al haar vriendinnen. Zo levert dit boek je een flinke berg nieuwe inspiratie op voor drukke dagen.

Appeltje, eitje!

Dankzij Appeltje, eitje! maak je elke dag iets waar iedereen graag van eet, laverend tussen school, werk, sporttrainingen en speelafspraken door. In het boek vind je gemakkelijk te maken ovenschotels, eenpansgerechten, pasta's en soepen, plus tips voor de voorraadkast. Geniet van de lekkere, tijdwinnende en stressverlagende gerechten van Appeltje, eitje!. Want zoals Tooske zelf zegt: ‘Als ik het kan, kun jij het zeker!’.

Foodfotografie © Saskia Lelieveld

Portret © Stef Nagel

Take the slow road

Reisboeken

Take the slow road Schotland en Ierland

Genieten zonder haast: met de camper, auto of caravan door Schotland enlees meer

De samensmelting

De samensmelting

Win een live sessie bellen met Dirk en Dennie!

Kleur de fantastische kleurplaat, van Lize Korpershoek, in en stuur hem oplees meer

Pages